CATERINGCOM
  • Home
  • About
    • Team
    • References
  • HOF TEN LAERE
    • WINTERWEDDINGS
  • Sportoase
  • @ the movies
  • Consult
  • Contact

Anytime anywhere ..

Foto

TASTE THE STARS .... We will be back soon with great taste and great stars ! 

Taste the stars  editie  'Spring is in the air'

Een gastronomische walking dinner met beleving ...

CateringCom creëerde een uniek concept waarbij een selectie topchefs u in een exclusieve setting meenemen op culinaire ontdekkingsreis met het fijnste wat de seizoenen ons bieden. '
Spring is in the air' Een culinair feest van 21 tot 24 maart in 'Hof ten Laere' te Schelle.
Een real time high end kooksensatie waarbij onze selectiesterrenchefs met vuur en passie de bereidingen en keuze van hun uitgelezen gerechten toelichten. Champagne 1
° cru ontvangst, aangepaste wijnen, meet and greet met de chefs, originele geschenken en zo veel meer 
. 

A
ls rode draad doorheen het evenement 'Art meets food meets business'. In samenwerking met new art kunstenaars creëren onze chefs een kunstwerk welk een plaats kan krijgen in uw kantoor of verloot worden onder uw genodigden.

On top komen namen zoals Peter Bernaerts langs met bv boeiende presentatie  over " kunst als investering in turbulente tijden". Alles met eigentijdse muzikale omlijsting en in stijl aan elkaar gesproken door onze professionele en uiterst charmante gastvrouw Chantal Pauwels ( oa vitaya ).

Voor de exclusief gereserveerde avonden kijken we graag met u persoonlijk hoe we de invulling van de avond 100% op maat van uw bedrijf kunnen samenstellen.

De locatie 

HOF TEN LAERE ( Schelle bij Antwerpen )

Hof ten Laere is gelegen in de groene long van de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel. Het ideale kaders voor een ideaal feest ! Met ruime parking en afgezonderd van alle drukte, een stukje "Provence" in Antwerpen waar lente ook echt lente is ...


De chefs 

Topchefs met een eigen stijl, visie, smaken en belevingen. Inderdaad gedurfd om deze samen te brengen maar zonder twijfel een food-experience welke u nog nooit beleefde ... 
De Tuinkamer *
Chef Ken Verschueren en zijn team laten een smaaksensatie op u los, gevormd door een mix van traditionele gerechten en hedendaagse structuren en accenten. De chef kende een uitstekende leerschool bij niemand minder dan Sergio Herman in Oud Sluis.

Gastronomie Nicolas Nuyens

Onze huischef Nicolas Nuyens kreeg de kookmicrobe jong te pakken. Als 12-jarige roerde hij thuis al in de potten.Hij deed ervaring op in het Londense restaurant van Gordon Ramsay, het Hof van Cleve en Le Grand Véfour van Guy Martin. Gekend als Fingerfoodchef op Njam TV neemt hij ook nu de hapjes voor zijn rekening. 
​
De Pastorale * *
Een uitgebreide voorstelling van restaurant Pastorale moeten we niet meer maken want Bart De Pooter is al jaren één van onze culinaire pioniers en bekend in binnen en buitenland. Zijn kook prestatie mag gerust omschreven worden als kunst. Zowel qua presentatie, smaakcohesie en creativiteit serveert Bart telkens weer kunstig op een zeer hoog niveau.

Restaurant Dome *
Chef Julien Burlat is gebeten door kwaliteit en is dan ook steeds op jacht naar superieure producten. De kaart verandert naargelang van zijn buit, maar de bereidingen blijven puur en zonder franjes.

Restaurant L’Epicerie du Cirque *
Chef Dennis Broeckx behoort uiteraard tot de selectie Jong Keukengeweld.Dennis serveert een verfijnde hedendaagse keuken en heeft duidelijk werk gemaakt van zijn culinaire opmars. Zijn gerechten zijn niet te complex maar tonen lef, power en gelijktijdig precisie en verfijndheid.



De kunst 

Naast de kunstwerken die u door onze chefs op het bord geserveerd worden besteden we bij dit event ook belang aan hedendaagse kunst en de waarde ervan. Onze gastspreker Peter Bernaerts geeft een uiterst interessante toelichting over kunst en beleggen in kunst. Daarnaast hebben onze chefs ook gezamelijk bijgedragen tot een doek welk verloot zal worden onder de genodigden. 
Picture

Agenda 

Ma 21 tem woe 23 maart exclusieve bedrijfsdagen ( reservatie 80 - 120 personen )
timing en invulling bespreekbaar.  

Do 24 maart netwerkavond ( reservatie vanaf 8 personen )

19u - 19u45u     
Gereserveerde parking 
Persoonlijk ontvangst & vestiaire 
Eerste impressie setting begeleiding naar gereserveerde tafels 
Aperitief met taste experience 

19u45 - 20u  
Voordracht "Kunst als investering" door Peter Bernaerts ( of op maat van uw organisatie )  

20u- 22u 
Voorstelling Chefs & artwork
Live cooking + Meet and greet met genodigden
Gastronomisch walking dinner met geselecteerde wijnen 

22u - 23u 
Verloting kunstwerk chefs 
Dessert en Open bar 
Uitdelen geschenk einde event 


Uw event & uw relaties 

Wenst u meer informatie om een van de dagen exclusief voor uw bedrijf te reserveren of wenst u op de netwerkavond ( do 17 mrt )   in te schrijven voor een reeks plaatsen ? Contacteer ons vrijblijvend voor meer details ;
mail : info@cateringcom.be  / phone : +475434910

High level evenementen voor en door de sterren .. 

Naast de editie " spring is in the air " kan u ook steeds op ons beroep doen om uw evenement op maat te creëren. Samen met onze chefs bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.  
Druk hier voor offerteaanvraag
Maak een gratis website met Weebly
  • Home
  • About
    • Team
    • References
  • HOF TEN LAERE
    • WINTERWEDDINGS
  • Sportoase
  • @ the movies
  • Consult
  • Contact