|
HOF TEN LAERE ( Schelle bij Antwerpen )
Hof ten Laere is gelegen in de groene long van de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel. Het ideale kaders voor een ideaal feest ! Met ruime parking en afgezonderd van alle drukte, een stukje "Provence" in Antwerpen waar lente ook echt lente is ... |
Topchefs met een eigen stijl, visie, smaken en belevingen. Inderdaad gedurfd om deze samen te brengen maar zonder twijfel een food-experience welke u nog nooit beleefde ...
De Tuinkamer *
Chef Ken Verschueren en zijn team laten een smaaksensatie op u los, gevormd door een mix van traditionele gerechten en hedendaagse structuren en accenten. De chef kende een uitstekende leerschool bij niemand minder dan Sergio Herman in Oud Sluis. Gastronomie Nicolas Nuyens Onze huischef Nicolas Nuyens kreeg de kookmicrobe jong te pakken. Als 12-jarige roerde hij thuis al in de potten.Hij deed ervaring op in het Londense restaurant van Gordon Ramsay, het Hof van Cleve en Le Grand Véfour van Guy Martin. Gekend als Fingerfoodchef op Njam TV neemt hij ook nu de hapjes voor zijn rekening. |
De Pastorale * *
Een uitgebreide voorstelling van restaurant Pastorale moeten we niet meer maken want Bart De Pooter is al jaren één van onze culinaire pioniers en bekend in binnen en buitenland. Zijn kook prestatie mag gerust omschreven worden als kunst. Zowel qua presentatie, smaakcohesie en creativiteit serveert Bart telkens weer kunstig op een zeer hoog niveau. Restaurant Dome * Chef Julien Burlat is gebeten door kwaliteit en is dan ook steeds op jacht naar superieure producten. De kaart verandert naargelang van zijn buit, maar de bereidingen blijven puur en zonder franjes. Restaurant L’Epicerie du Cirque * Chef Dennis Broeckx behoort uiteraard tot de selectie Jong Keukengeweld.Dennis serveert een verfijnde hedendaagse keuken en heeft duidelijk werk gemaakt van zijn culinaire opmars. Zijn gerechten zijn niet te complex maar tonen lef, power en gelijktijdig precisie en verfijndheid. |
Naast de kunstwerken die u door onze chefs op het bord geserveerd worden besteden we bij dit event ook belang aan hedendaagse kunst en de waarde ervan. Onze gastspreker Peter Bernaerts geeft een uiterst interessante toelichting over kunst en beleggen in kunst. Daarnaast hebben onze chefs ook gezamelijk bijgedragen tot een doek welk verloot zal worden onder de genodigden.
|